Pologi::Javno posvetovanje programa Slovenija - Italija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Javno posvetovanje programa Slovenija - Italija

Avtor t-lab
Datum
1. julij 2014
Tip
Energija
Ponujam
Program čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija je pričel izvajanje aktivnosti za načrtovanje novega programskega obdobja 2014-2020. V skladu s pravno ureditvijo Evropske komisije bodo v proces določanja prednostnih področij novega programa vključeni tako socialno - ekonomski in institucionalni partnerji kakor tudi splošna javnost. 
 
Strukture upravljanja programa vas vabijo, da izpolnete vprašalnik, ki je dosegljiv na www.ita-slo.eu in s tem prispevate k boljši pripravi prihodnjega Operativnega programa Slovenija-Italija 2014-2020.
 
Vprašalnik je na voljo le v elektronski obliki in ga je možno izpolniti od 18. junija 2014 do 3. julija 2014 TUKAJ.
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...