Pologi::Bovec šport center

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Bovec šport center

Avtor t-lab
Datum
15. maj 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Bovec šport center, Filip Hrovat s.p.
Naslov: Kot 2, 5230 Bovec
Tel.: 041 949 198
E-mail: maja@bovec-sc.si
Spletna stran: www.bovec-sc.si

Bovec šport center ponuja vodene programe po poteh 1. sv. vojne z lokalno turistično vodnico. Zgodbe 1. sv. vojne lahko spoznavate peš, s kolesi ali s kombijem. 
Z izkušenimi vodniki lahko zgodovino spoznate tudi v okviru spusta z raftom ali kanjoninga, ki se odvijata v neposredni bližini frontne linije na reki Soči. Za samostojno spoznavanje lokacij 1. sv. vojne si lahko pri nas izposodite kolesa. 
Ponujamo tudi namestitve v centru Bovca skupaj z ugodnimi popusti za udeležbo na vodenjih in drugih aktivnostih.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...