Pologi::Party vlak

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Party vlak

Avtor barbizalar
Datum
16. marec 2014
Tip
Ideja
Iščem

Party vlak bi imel tematske žure, najel bi ga lahko vsak, ki si želi malo drugačne, vendar nore izkušnje. Od rojstnodnevnih zabav za mlajše, do žurk za mladino, praznovanja rojstnih dnevov za starejše, vabljen je vsak. Na vlaku bi ponujali hrano in pijačo ter animatorje, glasbo pripravimo po vašem okusu, saj imamo tudi Dj-a z dolgoletnimi izkušnjami.

Iščem poslovne partnerje, ki so pripravljeni sodelovati z menoj. Drznite si biti drugačni. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja barbizalar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...