Pologi::Priložnost, da sestavite svojo projektno skupino

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Priložnost, da sestavite svojo projektno skupino

Avtor t-lab
Datum
18. februar 2014
Tip
Energija
Ponujam
Z novim letom je začela delovati nova, inovativna spletna platforma za razvoj podjetniških skupin, ki omogoča hitro, učinkovito in interdisciplinarno projektno ekipo. Priložnost več za vse tiste, ki imate dobro poslovno idejo, pa ne najdete prave pot da bi jo uresničili. Platformo najdete na www.cofinder.eu.
 
Problem, ki ga rešuje nova spletna platforma Cofinder, je povezovanje podjetnikov oz. podjetniških ekip z manjkajočimi člani, ki imajo komplementarno znanje za uresničitev ideje. Če med sabo povežemo prave ljudi, potem lahko ta skupina doseže veliko več kot posamezniki. Uporaba storitev je brezplačna.
 
Snovalci Cofinderja bi radi omogočili navezovanje stikov in s tem sestavljanje uspešnih ekip, ki bodo sposobne pripeljati svoje projekte do realizacije. Pomagati želijo ljudem, ki imajo samo idejo ali pa že delujočim ekipam, ki jim manjka član s komplementarnim znanjem. Cilj je rešili problem iskanja zanesljive ekipe v katerikoli fazi projekta na enostaven in učinkovit način. Tako bodo tudi sami pripomogli napredku družbe in omogočili mladim inovativnim posameznikom, da uresničijo svoje sanje in dosežejo nemogoče.
 
Če prekipevate od poslovnih idej in iščete soustanovitelja za svojo mega idejo, pridite v petek, 28. 2. ob 17. uri v Hekovnik v Ljubljani, kjer boste v treh minutah vsem prisotnim predstavili svojo vizijo in si morda ustvarili svojo projektno ekipo. Več info o dogodku, na katerega je prijava obvezna, najdete TUKAJ

 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...