Pologi::Projekt iCON nagrajuje najbolj inovativna podjetja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Projekt iCON nagrajuje najbolj inovativna podjetja

Avtor t-lab
Datum
17. december 2013
Tip
Energija
Ponujam

Razpis je odprt za podjetja z visoko stopnjo inovativnosti in znanja, ki so bila ustanovljena po 1.1.2013 in so locirana v upravičenem območju čezmejnega programa Italija-Slovenija.

Razpis zagotavlja sodelujočim možnost podpore pri razvoju njihovega podjetja in sicer na podlagi dodeljenih nagrad, ki bodo podeljene na javni prireditvi, ob prisotnosti povabljenih potencialnih vlagateljev, podjetniških svetovalcev in morebitnih poslovnih partnerjev. Prvouvrščeno podjetje prejme 3.000 evrov, drugo 2.000 evrov in tretje 1.500 evrov.
 
Podjetja, ki želijo sodelovati na razpisu, morajo izpolnjevati vsaj enega od naslednjih pogojev:
- zagotavljanje inovativnih izdelkov/storitev,
- uporaba novih tehnologij,
- delovanje na podlagi visoke strokovne usposobljenosti,
- uvajanje inovativnih organizacijskih in/ali tržnih rešitev,
- biti v tesnem stiku s sistemom raziskav znotraj programskega območja.
 
Rok za prijavo je 8. januar 2014.
 
Več dokumentov je v priponki.
 
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...