Pologi::Tablični natakarji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Tablični natakarji

Avtor nusa.nemec
Datum
21. januar 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Osnovna ideja je ta, da bi na mestu natakarjev v restavraciji naročili hrano in pijačo preko tabličnega računalnika, ki bi bil vgraviran v mizo. Tako bi kuharji dobili elektronsko sporočilo v kuhinjo ter pripravili jed po naročilu. Tako bi nosilec hrane in pijače bil samo eden, prav tako bi lahko račun poravnali kar s pomočjo tabličnega računalnika. Na ta način bi dolgoročno prihranili pri stroških, ki jih delavci dandanes predstavljajo, prav tako pa je ideja skladna s tehnologijo današnjega časa, kar bi po mojem mnenju navdušilo ljubitelje elektronike, pa tudi radovedneže. Takšna restavracija bi marsikoga rešila časovne stiske v času malic in kosil. V primeru problemov z elektriko bi bile vse elektronske naprave seveda povezane s UPS in agregati. Ideja se mi zdi zanimiva, saj je hitra, uporabna in kvalitetna. 

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja nusa.nemec.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...