Pologi::Turistična agencija za male živali

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična agencija za male živali

Avtor nastjahorvat
Datum
17. marec 2014
Tip
Ideja
Ponujam

Turistična agencija za male živali ponuja vsem hišnim ljubljenčkom nepozabne počitnice na različnih destinacijah. Poskrbimo, da se živali zabavajo, uživajo najboljšo hrano in dobijo vrhunsko oskrbo (vključeno tudi striženje). Če grejo lastniki na počitnice in s seboj ne morejo vzeti svojega ljubljenčka, ga pripeljejo k nam, in mi poskrbimo tudi za njegov oddih. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja nastjahorvat.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...