Pologi::Turistična vodnica Evelin Bizjak

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistična vodnica Evelin Bizjak

Avtor t-lab
Datum
15. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Pristopam k omrežju turističnih akterjev za razvoj in promocijo turističnega produkta na temo 1. svetovne vojne. Želim si povezovati z ostalimi akterji, ki razvijajo turistični produkt na isto temo. Zanimajo me skupne razvojne in promocijske aktivnosti.

Naziv: Evelin Bizjak s.p.
Naslov: Klanec 6A, 5250 Solkan
tel: 040 577 255
e-pošta: gorica.gorizia@gmail.com
spletna stran:

Potujte z nami v času in prostoru, prepustite se profesionalnim turističnim vodnikom z lokalnimi in državnimi licencami ter animatorjem, da vam bomo odkrivali lepote Slovenije, Italije, Avstrije… v slovenskem, italijanskem, angleškem, francoskem, hrvaškem in srbskem jeziku. Skupaj se bomo odpravili po poteh soške fronte od od Rombona do Tržaškega zaliva, po muzejskih zbirkah, muzejih na prostem, rovih, kavernah, spoznali življenje na fronti ter v zaledju in se poklonili žrtvam prve svetovne vojne.

Za tematske izlete ali praznovanja vam po želji zašijemo ali izposodimo srednjeveško oblačilo.
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...