Pologi::Sejalec 2013 - podaljšan rok za prijave

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Sejalec 2013 - podaljšan rok za prijave

Avtor t-lab2
Datum
13. avgust 2013
Tip
Novica

Že deseto leto zapored bomo s priznanjem sejalec nagradili najbolj ustvarjalne in inovativne dosežke na področju novih proizvodov, procesov in/ali trženjskih pristopov v turizmu, ki prispevajo k večji prepoznavnosti turistične ponudbe Slovenije.

Poziv Sejalec 2013 smo na spletnih straneh Banke turističnih priložnosti Slovenije objavili junija letos in si ga lahko ogledate TUKAJ.

Obveščamo vas, da je prišlo do naslednjih sprememb:

1. podaljšali smo rok za prijave, ki je 16. september 2013 (prej 21. avgust 2013)

2. spremenili smo kraj in datum podelitve; ta bo 12. novembra 2013 na 8. Slovenskem forumu inovacij v Ljubljani (prej oktobra 2013 na Dnevih slovenskega turizma v Podčetrtku)

3. letni načrt smo prilagodili spremembam, navedenih v točkah 1 in 2

Vabljeni k prijavi - postanite vi jubilejni, deseti sejalec!

Oglejte si tudi seznam prejemnikov priznanja sejalec 2004 - 2012.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...