Pologi::Inovativne rešitve za portoroški turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Inovativne rešitve za portoroški turizem

Avtor t-lab
Datum
30. julij 2013
Tip
Novica

V sklopu mednarodne poletne šole IMCD - Inovativni marketing za obalne destinacije (program Erasmus IP), ki jo je od 7. do 19. julija gostila FTŠ Turistica iz Portoroža in na kateri so poleg slovenskih sodelovali še študenti s štirih tujih partnerskih univerz s Portugalske, Nizozemske, Estonije in Hrvaške, so sodelujoči med drugim reševali izzive portoroškega turizma.

Udeleženci šole so iskali inovativne rešitve za portoroški turizem na področjih, kot so hoteli, marketing, transport, F&B, ekskurzije ipd. Svoje idejne rešitve so pred vnosom na portal T-lab stestirali tudi med naključnimi obiskovalci Portoroža.

Vabljeni k branju predlogov, katerih povzetke objavljamo na angleških spletnih straneh portala!

Polje Povzetek je dostopno vsem uporabnikom spletne strani, če želite dostopiti do polja Celotna vsebina, pa je potrebna registracija.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...