Pologi::Štipendija za študij turizma na Dunaju

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Štipendija za študij turizma na Dunaju

Avtor t-lab
Datum
23. julij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Dunajski turistični urad v sodelovanju z zasebno univerzo Modul razpisuje štipendijo za dvoletni študij programa MBA v vrednosti 25.000 evrov.

Štipdendija je namenjena kandidatom iz srednje in vzhodne Evrope, ki se ukvarjajo s turizmom, poudarek pa je na mestnem turizmu.

Rok za oddajo vlog je 31. julij 2013.

Več informacij je v priponki.

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...