Pologi::Dediščina preteklosti za razvoj mestnega turizma

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dediščina preteklosti za razvoj mestnega turizma

Avtor Miha Markelj
Datum
25. junij 2013
Tip
Energija
Ponujam

Občina Škofja Loka v sodelovanju z mednarodnimi partnerji v okviru evropskega projekta EZD 1.2. SEN-ACT pripravlja 2. mednarodno konferenco na tematiko Dediščina preteklosti kot osnova za razvoj mestnega turizma, ki se je bodo udeležili predstavniki raziskovalnih inštitucij, fakultet, muzejev in lokalnih oblasti iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške in Nemčije.

Konferenca bo 28. 6. 2013 v Sokolskem domu v Škofji Loki s pričetkom ob 8.30 uri.

Več o programu konference in sodelujočih gostih si lahko ogledate v prilogi ali na spletni strani.

Vljudno vabljeni!

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...