Pologi::Interaktivne digitalne panorame »WebPanorama«

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Interaktivne digitalne panorame »WebPanorama«

Avtor slomarket
Datum
27. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

WebPanorama ponuja orodje za integralno predstavitev ponudbe turistične destinacije skozi sistem zračnih digitalnih panoram – »Ena slika je vredna tisoč besed«. Digitalna panorama nudi natančen pogled na lokacijo v katerem se objekt nahaja (iz  višine 100 do 300 m).

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja slomarket.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...