Pologi::Rekreatur International

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rekreatur International

Avtor studio_oreh
Datum
28. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Rekreatur INTERNATIONAL je nadgradnja s srebrnim sejalcem nagrajenega projekta "Rekreatur - ekipno kolesarjenje po Sloveniji". Namenjen je prodaji na trgih izven Slovenije, ki jim bomo ponudili doživetje etapne kolesarske dirke, prepletene s spoznavanjem turistično in kulinarično zanimivih krajev po Sloveniji. Celotno dogajanje (štart in cilji posameznih etap) je enem izmed turistično razvitih centrov, ki gostu lahko ponudijo veliko (različne vrste nočitev, bazeni, savne, večerne prireditve..) dodatne ponudbe (en dan bo kolesarjenja prost!).

Načrtujemo vsaj pet stalnih lokacij - krajev, v katerih se bo enkrat na leto v istem terminu odvrtela celotna prireditev. Prvi Rekreatur INTERNATIONAL v letu 2014 načrtujemo za konec avgusta v Kranjski Gori, s tem, da bi najmanj dve etapi potekali po območju Italije in tudi Avstrije. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja studio_oreh.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...