Pologi::Pozdrav iz Slovenije, Pozdrav iz Bele krajine

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pozdrav iz Slovenije, Pozdrav iz Bele krajine

Avtor ana tasa
Datum
28. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Predlog zajema inovativno obliko iskanja USP in njegove implementacije v turistični ponudbi. V želji ponuditi turistom nekaj edinstvenega in inovativnega, predvsem pa, da je to združeno tudi z avtohtonostjo območja in povezano s stradicijo in ohranjanjem kulturne dediščine, se je porodila ideja o inovativni razglednici.

Inovativna razglednica ima tudi uporabno vrednost in pozdrav pošiljatelja iz destinacije in tako lahko ostaja dlje časa ob prejemniku in tako še povečuje prepoznavnost kraja, destinacije. Čeprav ne gre za klasično razglednico iz papirja, jo je možno poslati s klasično pošto. V nabiralnik jo odvrže pismonoša, še vedno se jo lahko shrani v albumu, pošlje z navadno pošto, lahko se z njo smejemo ali jokamo, lahko jo operemo v pralnem stroju, lahko jo nosimo s seboj za srečo ali razstavimo v vitrini kot turistični spominek, ki smo ga kupili zase ali poslali prijatelju skupaj s pozdravi....

Ideja predstavlja možnost, da bi obiskovalci Bele krajine (Slovenije) lahko poslali posebno razglednico, ki je drugačna  v materialu. To ni papir, ampak kos lanu, na katerem je na eni strani potiskan motiv destinacije, na drugi strani prostor za pisanje, kar pa ima  lahko tudi uporabno vrednost - prejemnik ga lahko uporablja tudi kot klasični  robec, robec za očala, krpico za čiščenje ekrana pametnega telefona ali tablice... Razglednice so lahko prednatisnjene, lahko so ročno poslikane, lahko pa jih pošiljatelj oblikuje s svojim sporočilom... Ideja ima več možnosti nadgradnje.

Foto: Andrey Gorshkov, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ana tasa.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...