Pologi::Vipavska dolina, ponudba vse na enem mestu

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vipavska dolina, ponudba vse na enem mestu

Avtor mojcab
Datum
29. maj 2013
Tip
Ideja
Iščem

Predstaviti turistu Vipavsko dolino kot celoto in izdelati portal, kjer bodo vsa podjetja, ki sodelujejo s turizmom na enem mestu.

Podobno kot že naš delujoči portal Vivi Nova Gorica, le da bo na širšem področju.

Torej:
Ozaveščenost turistov in obiskovalcev o dogajanju v Vipavski dolini, o celotni turistični ponudbi, znamenitostih, hrani,... . Poudarek bo tudi na informiraju domačinov, kar pomeni nezavedno širjenje informacij turistom ter tako še dodano poskrbeti za samo promocijo kraja.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja mojcab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...