Pologi::Mogočna športna arena

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Mogočna športna arena

Avtor tjaskicaa
Datum
11. junij 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Vsi poznamo mogočne arene, ki so bile zelo obiskane v rimskih časih. Še vedno se vsi oziramo nazaj v preteklost in si predstavljamo, kaj se je dogajlo med tistimi stenami. Vsi si ogledujemo, kako so narejene in kako so veličastne. Ne zdi se mi slabo, da bi kaj takega imeli v Sloveniji, vendar v bolj mogočni arhitekturi, arhitekturi današnij dni.

Na tej povezavi sem prebrala zelo zanimiv članek ( http://www.trendhunter.com/trends/golden-state-warriors-arena). Gre za idejni projekt Golden State Warriors arene. Arhitekti so pripravili načrt za športni paviljon, vendar pa arhitekti, futuristično gledajo bolj na model - hišo športnih tekem.

Menim, da v Sloveniji še vedno primanjkuje tovrstne sodobne arhitekture, ki bi privabila še več turistov in več različnih dogodkov tudi pri nas.

 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tjaskicaa.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...