Pologi::Facebook na Google očalih

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Facebook na Google očalih

Avtor Mojca.m
Datum
10. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Danes je Facebook Glass na voljo vsem tistim, ki želijo svoje trenutke, ujete z Google Glass, postaviti na socialna omrežja. Za objavo svojih slik/posnetkov na vaši Facebook strani Facebook zahteva dovoljenje, ki traja le nekaj sekund. Dobra stvar je, da bo aplikacija sama naredila foto album takoj, ko boste naredili sliko z očali. Vsaka  slika bo takoj objavljena med novicami vaših prijateljev.

http://techcrunch.com/2013/05/07/facebook-arrives-on-google-glass-thanks-to-unofficial-photo-sharing-app

Z aplikacijo Facebook na Google očalih bi lahko od zdaj naprej veliko hitreje in na veliko zabavnejši način delili fotografije s svojimi prijatelji. Uporaba je enostavna. Očala bi kupilo združenje hotelirjev Slovenije. V superior sobah bi bila očala že vračunana v ceni, v standard sobah pa bi za očala doplačali. V primeru velikega zanimanja in povpraševanja v določenem hotelu bi si očala lahko med seboj tudi izposojali.

Google očala s Facebook aplikacijo niso še v celoti uresničena.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Mojca.m.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...