Pologi::Plačilo računa s sistemom Check 1-2

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Plačilo računa s sistemom Check 1-2

Avtor SandraKatic
Datum
27. avgust 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Članek http://www.trendhunter.com/trends/check-1-2 govori o elektronski metodi plačila s sistemom Check 1-2. Ta način plačila bi zamenjal tradicionalni papirnati račun z elektronsko verzijo. Check 1-2 bi bila tablica z dotičnim ekranom, ki bi dovolila strankam, da si račun razdelijo in plačajo za mizo. Sistem sprejme kreditne kartice in plačila s pomočjo Pay Pala. Ta način plačila bi bil uporaben za restavracije z veliko prometa in bi olajšal delo natakarjem.

Moja ideja je, da bi uvedli ta način plačevanja v Sloveniji, saj bi v poletni sezoni, ko imajo restavracije veliko prometa zaradi turistov, to prišlo zelo prav.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja SandraKatic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...