Pologi::Uporaba ograj za zaklepanje koles

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Uporaba ograj za zaklepanje koles

Avtor Petar
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Obiskal sem spletno stran z imenom trendhunter.com in izbrskal zanimiv članek z naslovom "Bycicle Fence Merges two Infrastructural Elements for Efficiency and Security". V slovenskem prevodu; ograja za kolesa združuje dva infrastrukturna elementa za dobro delovanje in varnost, na kar sem takoj pomislil da bi to bila zelo dobra ideja za našo občino (Piran). In ne samo za našo, temveč za vsa urbana turistično poseljena območja v celotni državi. Želim si, da bi na krajših relacijah ljudje zamenjali motorno vozilo za kolo in pri temu ohranjali svojo telesno kondicijo. Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Petar.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...