Pologi::Reciklirani avtomobili in "Rent-a-car" agencija

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Reciklirani avtomobili in "Rent-a-car" agencija

Avtor Rok Vončina
Datum
3. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Moja ideja za slovenski turizem je, da bi se ustanovilo podjetje tipa "Rent-a-car", ki bi omogočalo najem takšnih avtomobilov (glej sliko). Omejeno bi bilo na slovensko obalo, kjer bi omogočalo cenejše prevozno sredstvo lokalnemu prebivalstvo, predstavljalo pa bi tudi zanimivost za turiste (najem - turistom ne bi bilo treba uporabljati javnega prevoza, možen bi bil tudi ogled tovarne avtomobilov).

vir za idejo: http://www.trendhunter.com/trends/michelin-cardboard

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Rok Vončina.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...