Pologi::Stopniščna gledališča

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Stopniščna gledališča

Avtor ajdapeternel
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Ulično gledališče je idealno za urbana okolja saj navadne/nezanimive stavbe pretvori v POP UP kino! Gledališče je lahko postavljeno na vsako stopnišče pred stavbo, tako da stopnice postanejo sedeži za filme in druge vizualno bogate vsebine. Poleg same zabave, pa stopniščni kino predstavlja še zaščito pred dežjem in naključni socialni prostor.

Predlagam, da z gradnjo stopniščnih gledališč začnemo takoj, izberemo prave ponudnike za izvedbo, si izberemo zanimive lokacije in pričnemo z izvajanjem projekta. Polepšajmo dan ljudem. Zakaj bi ob čakanju avtobusa zapravljali čas na telefonih, ko pa si lahko ogledamo film in sklepamo nova prijateljstva v stopniščnem kinu? Prebudimo naše mesto!

Vir informacij: http://www.psfk.com/2013/05/mobile-sidewalk-theater.html

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ajdapeternel.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...