Pologi::Prebarvajmo svoj svet!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prebarvajmo svoj svet!

Avtor Kajagrobelnik
Datum
22. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Podjetje DULUX, ki proizvaja barve, se je odločilo, da bo izvedlo mednarodni projekt, pri katerem prostovoljci potujejo na "sive" in puste kraje po svetu in jih poživijo s plaščem svežih barv. "Prebarvaj svoj svet" se imenuje program, ki upa, da bo skozi barvanje spremenil te kraje. Letos so že potovali v London, Rio de Janeiro, Pariz in Jodhpur, da bi pomagali prebarvati različne soseske, razširili pa bi se radi še v več držav.

http://www.coolhunting.com/travel/lets-colour.php

PRENESIMO V SLOVENIJO. Svetle in žive barve imajo pozitiven učinek na naše počutje. Veliko mest v Sloveniji je dandanes suhoparnih in "sivih". Zakaj ne bi s pomočjo udarnih barv dali kakšnemu mestu življenja in hkrati ustvarili nov, za turiste zanimiv kraj. Mesto bi se spremenilo v pravo pravljično doživetje, kjer bi nas to spremljalo skozi vsakdanje življenje.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Kajagrobelnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...