Pologi::Slovenija po Titovih sledeh na EKO način

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Slovenija po Titovih sledeh na EKO način

Avtor timotejklopcic
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Na spletni strani TREND HUNTER sem zasledil zanimiv prispevek o novem mercedes-ovem izumu avtomobila, ki ga poganja električna energija. Avtomobil je narejen na način terenskega vozila in je velik ter prostoren, namenjen pa je policijski uporabi. ( http://www.trendhunter.com/trends/la-auto-show ).

Sam sem si zamislil drugačno idejo, ki bi ravno tako vključevala uporabo podobno zmogljivega električnega motorja, vendar ne v taki obliki vozila, kot je opisano v članku. Šlo bi se za koncept dnevne turneje po točkah po Sloveniji, kjer je deloval Tito, z avtomobilom, ki bi bil rekonstrukcija Titovega vozila, z vgrajenim električnim motorjem, ki je omenjen zgoraj.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja timotejklopcic.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...