Pologi::Global Feast na EuroBasketu 2013

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Global Feast na EuroBasketu 2013

Avtor nikanikie
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Iščem

V spodnji novici je opisano dogajanje med OI v Londonu, kjer so v neposredni bližini odprli začasno restavracijo, imenovano Global Feast, oziroma Globalna pojedina, kjer so vsak dan predstavljali izjemno hrano iz vsakega dela sveta posebej. Vsak večer so gostili kuharja iz druge države, ki je pripravil svojo specialiteto iz države, iz katere prihaja. Vsak dan posebej so plačali vstopnino, ki je med drugim vključevala cocktaile, večerjo in zabavo.

Povezava do novice: http://www.coolhunting.com/travel/global-feast.php

Moja ideja je, da bi v Sloveniji v času EuroBasketa organizirali nekaj podobnega, super bi bilo če bi predstavljali vse države, ki nastopajo na EuroBasketu, lahko pa bi se spustili bolj v promocijo Slovenije same in bi vsak večer predstavljali drugo regijo z drugim mojstrom kulinarike, saj imamo v Sloveniji kar 24 kulinaričnih regij.

Več informacij v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja nikanikie.
Komentarji povzetka
Manuela 22.5.2013 20:46:05

Zelo dobra ideja :)

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...