Pologi::Prvi hotel za sladkosnede v Sloveniji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prvi hotel za sladkosnede v Sloveniji

Avtor MarjetaU
Datum
22. oktober 2013
Tip
Ideja
Ponujam

V Veliki Britaniji odpirajo prvi hotel na temo čokolade. Hotel vsebuje 13 sob z različnimi temami, čokoladnimi fontanami, ponujajo tudi kuharski tečaj. Gosti so vabljeni k izdelavi portretov s temno, belo in mlečno čokolado. Popoldan ponudijo tudi martini z različnimi okusi čokolade, če si po koncu dneva še želite okušati čokolado, vam jo delavci v hotelu prinesejo v sobo. 

http://www.psfk.com/2013/04/chocolate-hotel.html

Moj predlog: glede na to, da v Sloveniji česa takšnega še ni, bi bilo zanimivo ta projekt uresničiti. Uporabili bi lahko slovensko čokolado Gorenjka. V hotelu bi bilo 20 sob, namenjen bi bil vsem, ki so sladkosnedi. Ponujali bi tudi spa center in čokoladno kopel. Nahajal bi se v okolici Nove Gorice, saj je tam lokacija idealna, zaradi bližine morja in hribov, imamo pa tudi blizu Italijo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja MarjetaU.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...