Pologi::Zagugajte se v zimsko spanje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Zagugajte se v zimsko spanje

Avtor katjapodlipnik
Datum
7. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Spodnji članek govori o zimskih spalnih gugalnicah in o tem, da je zimsko kampiranje aktivnost, za katero se jih večina ne odloči, zato ker niso dovolj pogumni.

Zimske spalne gugalnice privežite za drevo in jih lahko namestite kolikor visoko želite in ne potrebujete tradicionalnih šotorjev. Omejitve glede vremena so stvar preteklosti, saj so ljudje danes na takšne stvari dobro pripravljeni.

http://www.trendhunter.com/trends/eagles-nest-outfitters-blaze-underquilt

Povzetek moje ideje:

Na podlagi članka bi v Sloveniji postavila zimske spalne gugalnice. Naredila bi kamp, v katerem bi se te gugalnice nahajale. Sam kamp bi bil lociran na Gorenjskem, natančneje v okolici Bohinja, ker je tam veliko neokrnjene narave. V kampu bi se poleg gugalnic nahajala tudi koča, ki bi nudila tople obroke, gostje pa bi imeli možnost kuhanja hrane na odprtem ognjišču. V koči bi se nahajale tudi senitarije. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja katjapodlipnik.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...