Pologi::Hostel iz zabojnikov

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Hostel iz zabojnikov

Avtor Muamer Mustafić
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

V Sloveniji nimamo velikega števila znanih hostlov, najbolj znan hostel pa se nahaja v Ljubljani in se imenuje Celica. Znan je zaradi svoje preteklosti in značilnega videza. Izdelava novega hostela bi stala precej denarja in je vprašanje če bi bil znan in priljubljen med mladostniki.

Na tej povezavi sem prebral zelo zanimiv članek ( http://firstcontainer.com/ ). Gospa Shel Kimen namreč planira narediti manjše komplekse iz kontejnerjev. Namesto, da jih vržejo stran, ko jih ne rabijo več, jih podarijo ali prodajo in jih uporabijo za izdelavo teh kompleksov. Na ta način  znova uporabijo odslužene kontejnerje.

Pri nas bi lahko to izkoristili in po istem principu naredili manjša naselja iz zabojnikov, ki bi delovala na istem principu kot navadni hostli. Poleg hostlov bi lahko naredili še manjše igrišče in skejt park.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Muamer Mustafić.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...