Pologi::Prihodnost je v naravi! - IslandWood

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Prihodnost je v naravi! - IslandWood

Avtor Sabinca
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

IslandWood je zabavni ter učni center, ki je narejen v naravi, ter s konceptom varovanja  ter ozaveščanja o naravi. Lokacija primarnega IslandWooda je v severnem Seatllu na Bainbridge otokih. Je neprofitna organizacija, ki ponuja otrokom šolo v naravi, družinam ponuja sproščanje, ter preživljanje kvalitetnega prostega časa daleč od hrupa mestenga jedra, mladim pa nepozaben spring break. Zelo veliko pa daje na prostovoljno delo. Prizadeva si, da bi naučili vse eneracije kako skrbeti za naravo v tem času, ko veiko ljudi niti ne pomisli na njo, kaj šele, da bi skrbeli za njo in jo ohranjali.

Povezava: http://www.trendhunter.com/trends/islandwood

SLOVENIJA:

Moj predlog za ustvarjanje IslandWood podobnega programa je izšel iz  slogana Kmetijsko gozdarske zbornice: "Slovenija, zelena dežela", ter starega slogana Slovenije: "Slovenija moja dežela". Kot je vsem slovencem znano imamo v Sloveniji ogromno zelenih površin, ki jih nekako ne izkoriščamo dosti v naš prid. V drugih malo bolj razvitih deželah, kot je npr. Seattle - Washington, izkoriščajo zelenje tega mesta sebi v prid s turizmom, vendar narave ne uničujejo.

Tako bi lahko na več področjih Slovenije naredili dobesedne šole v naravi, ter letovišča za družine, ki bi rade preživele čas v naravi. Več informacij je v polju Celotna vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Sabinca.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...