Pologi::Všeč? Shrani in ne pozabi!

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Všeč? Shrani in ne pozabi!

Avtor jure
Datum
21. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Z aplikacijo "Všeč? Shrani in ne pozabi" ne boste nikoli več pozabili kraja, restavracije, bara ali česarkoli drugega, kar vam je bilo všeč kjerkoli in kamor bi se rade volje kdaj vrnili in se bojite, da se ne boste spomnili kje ste bili oz kateri bar ali restavracija  je že to bila. Ta aplikacija vam bo z enim klikom in s pomočjo GPS-a shranila točno mesto in ime bara, restavracije, hotela,...v bistvu kar koli bi želeli. Novost oz. prednost je v tem, da nikoli ne bomo pozabili npr., kje smo jedli dobro ali zanimivo večerjo, ker bomo imeli vse shranjeno na mobilnem telefonu.

V Sloveniji bi se lahko ta aplikacija začela uveljavljati tako, da bi se začela reklamirati, lahko s pomočjo družabnega omrežja facebook in v vseh restavracijah, barih, hotelih in še kje bi se prilepili prospekti za to aplikacijo, ki bi se naredila v obliki A4 formata in bi bilo na njej napisano kratko in jedrnato npr.: "Vam je všeč prostor?", "Označite si ga na mobilni aplikaciji; všeč?", "Shrani in ne pozabi!" in seveda še kakšna živahna slika bi se našla

http://www.psfk.com/2011/10/bookmarking-app-saves-your-favorite-bars-restaurants-shops.html

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja jure.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...