Pologi::Pomembnost sestankov v živo

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pomembnost sestankov v živo

Avtor tajchy
Datum
10. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Danes vedno več ljudi sestanke opravlja prek interneta in elektronske pošte, zato se izgublja stik, ki ga dobimo z ljudmi, če sestanek opravljamo iz oči v oči. Članek govori o tem, zakaj so taki sestanki vedno bolj pomembni.

Mislim, da je zato vse hitreje in manj natančno opravljeno. Ko se z ljudmi, s katerimi imaš sestanek, dobiš v živo, prevlada drugačna energija in zanimanje kot preko interneta. Ne moreš se ukvarjati še z vrsto drugih stvari, zato si zbran le za to, o čimer teče pogovor. Mislim, da imajo sestanki v živo oziroma iz oči v oči vedno večji pomen, čeprav jih je vedno manj.

Predlagam, da se sestanke še vedno opravlja v živo. Za slovenski turizem to pomeni, da bi zbrali podjetja in jim podali prednosti sestankov v živo. Nato bi opravili dva sestanka, enega v živo in enega prek interneta, da bi videli, če jim je to res bolje.

Povezava do srani, kjer sem dobila idejo: http://smallbiztrends.com/2011/04/face-to-face-meetings-matter.html

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja tajchy.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...