Pologi::Od ideje do uspešnega poslovanja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Od ideje do uspešnega poslovanja

Avtor kastelecnina
Datum
10. september 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Da se ustanovi neko podjetje, je potrebna dobra ideja. Ta članek govori o tem, kakšna je dobra ideja in kaj vse je treba preučiti, preden se odločimo za neko idejo.

http://www.idealab.com/

Moj idejni predlog je, da bi ustvarili delavnice, kjer bi imeli predavatelja z izkušnjami, ki bi bodočim podjetnikom razložil in pokazal, kako priti do dobre ideje, ki ni le dobra, temveč tudi učinkovita in uresničljiva. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja kastelecnina.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...