Pologi::Razpis za spodbujanje tujih investicij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razpis za spodbujanje tujih investicij

Avtor t-lab
Datum
7. maj 2013
Tip
Energija
Ponujam

Objavljen je razpis za spodbujanje neposrednih tujih investicij v letu 2013. Namen tega je privabljanje tujih investitorjev k investiranju v Slovenij in v slovensko gospodarstvo. Investicije morajo zagotavljati nova delovna mesta, prispevati k prenosu znanja in tehnologij v slovenski prostor, biti skladne s politiko razvoja vseh regij in pa prispevati k povečanju sinergij na področju povezovanja slovenskih in tujih podjetij.

Cilj razpisa je odpreti kar 500 neto novih delovnih mest v treh letih po zaključku investicij, doseči trikratno vrednost investicij v treh letih po investiranju, in pa vložiti več kot 50% razpisnih sredstev v regije z indeksom razvojne ogroženosti, ki je višji od 90%.

Prvi rok za prijavo je 17.5.2013 do 12:00. Dodatne informacije o razpisu lahko dobite na podlagi pisnega zaprosila na matej.skocir@japti.si ali na poštnem naslovu Javna agencija republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma, Verovškova ulica 60, Ljubljana (s pripisom : javni razpis TNI 2013). Razpisna dokumentacija je na voljo na spletnih straneh www.japti.si.

Prav v turizmu je stopnja tujih investicij v Sloveniji zelo nizka. Upajmo, da bodo ravno s podobnimi razpisi in sistemi finančne pomoči javne službe uspele privabiti čim več tujih podjetij in s tem tudi številne inovacije v slovenskem prostoru. 

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...