Pologi::Razvoj turizma na planoti Banjšice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razvoj turizma na planoti Banjšice

Avtor Banšice
Datum
7. maj 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Planota Banjšice se nahaja nekje na polovici zračne razdalje med Tolminom in Novo Gorico. Od tod se vidita in Piran in Triglav, na kar smo domačini zelo ponosni in tudi to naredi našo lokacijo tako zelo posebno. Poleg razgleda pa Banjšice ponujajo neokrnjeno naravo, pristno podeželsko okolje in številne možnosti za oddih.

Zaradi vseg naštetega menimo, da je planota Banjšice idealna za razvoj turizma. Na žalost pa je lokalno prebivalstvo v znanju turizma in njegovemu izvajanju še precej šibko. Zato iščemo sodelavce in pomoč pri povezovanju vseh lokalnih akterjev, ki bi skupaj ustvarili novo turistično zgodbo. Ta bi dala veliko turistom, še več pa zapostavljenemu lokalnemu okolju, kateremu bi pripomogla k razvoju, obnovi tradicionalne podeželske krajine in arhitekture in prinesla številne ekonomsko-socialne koristi.

Vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo. Kontaktirate nas lahko preko VIP povezave. 

Foto: Arsel Üzgürdal, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Banšice.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...