Pologi::Gostilna "Tam ko Reptili"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Gostilna "Tam ko Reptili"

Avtor Heheheheh
Datum
30. april 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Spodnja novica govori o tem, da imajo živali posebne sposobnosti: http://www.wired.com/wiredscience/2013/04/animal-superpowers/

Ob njenem prebiranju sem dobila idejo za nov tip restavracije. Gre za idejo, ki ni geografsko omejena. Sloveniji bi pripomogla k večji prepoznavnosti. Šlo bi za novost v gastronomiji, ki bi pritegnila dosti turistov. Restavracija bi poleg eksotične hrane ponujala tudi izredno nenavaden ambient, ki bi ga ustvarile mize, ki bi bile terariji. Več podatkov je v polju Celotna vsebina, z menoj pa lahko vzpostavite VIP-povezavo.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Heheheheh.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...