Pologi::Letos kar šest "najboljših služb na svetu"

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Letos kar šest "najboljših služb na svetu"

Avtor t-lab
Datum
30. april 2013
Tip
Novica

Vsi se še spomnimo lanskega leta, ko je Britanec Ben Southall zmagal na nagradni igri za "najboljšo službo na svetu", ki jo je razpisala avstralska turistična organizacija Tourism Australia. Za nagrado je dobil 6-mesečno delovno izkušnjo na sanjskem otoku - in to za kar velike denarce.

Ta nagradna igra je bila nekaj posebnega, tako z vidika uporabnikov - tekmovalcev, kot tudi z vidika promocije in doseganja ciljnih javnosti, saj ga gotovo ni mesta na svetu, v katerem ne bi slišali za "najboljše delo na svetu" in posledično za Avstralijo kot privlačno turistično destinacijo.

No, če ste že mislili, da bolje ne gre, ste se krepko zmotili. Letos Avstralci ponujajo kar šest naboljših služb na svetu! Od službe zabavljača v Novem južnem Walesu, skrbnika divjine v Južni Avstraliji, fotografa v Melbourneu, skrbnika naravnega parka v Queenslandeu, preizkuševalca hrane in vina v zahodni Avstraliji, do avanturista v Outbacku, veliki avstralski divjini. Za vsako službo je že izbranih 25 najboljših prijaviteljev, ki bodo šli sčasoma skozi številna sita, dokler šest srečnežev ne bo dobilo delovne knjižice. 

Kot kaže "najboljša služba na svetu" ni več najboljša. In kot kaže so Avstralci spet dosegli svoj namen. Saj vi berete ta članek. 

Več informacij na tej uradni povezavi

Foto: Claire Cresswell, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...