Pologi::Izkustveni eko turizem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Izkustveni eko turizem

Avtor inaglic1
Datum
30. april 2013
Tip
Ideja
Iščem

Uresničitev ideje pomeni postavitev nastanitvenih kapacitet v obliki razpršenega hotela z uporabo tradicionalnih načinov gradnje in uporabo lokalnih materialov.

Tako bi bil to istočasno tudi nekakšen poligon za prikaz možnosti trajnostnega in ekološkega načina bivanja s poudarkom na druženju in izmenjavi znanj.


V kolikor vam je ideja všeč, imate zanimivo ponudbo, ali pa bi želeli več informacij, se lahko z uporabnikom povežete preko VIP povezave.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja inaglic1.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...