Pologi::Rezultati izbora za naj video o destinaciji

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Rezultati izbora za naj video o destinaciji

Avtor t-lab2
Datum
23. april 2013
Tip
Novica

Februarja je bilo v Banki turističnih priložnosti Slovenije objavljeno vabilo k sodelovanju v nagradni igri Biggest, Baddest Bucket List, ki jo je objavilo svetovno omrežje destinacij MyDestination, katerega lokalni partner je tudi MyDestination/Slovenia

Potrebno je bilo posneti kratek video o določeni destinaciji, zmagovalec nagradne igre pa bo za nagrado dobil brezplačno 6-mesečno potovanje po svetu. V Sloveniji smo se odločili organizirati tudi nacionalni natečaj za najboljšega med slovenskimi videi. Med ocenjevalci smo bili ob boku predstavnikom MyDestination/Slovenia, SPIRIT Slovenija, javne agencije in Roll Bara tudi predstavniki Banke turističnih priložnosti Slovenije. 

Avtorica najboljšega slovenskega videa, ki predstavlja destinacijo Ljubljana, je Mateja Pipan. Iskrene čestitke!

Več o globalnem natečaju, ki še vedno poteka, si lahko preberete tukaj

Foto: Robert Proksa, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab2.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...