Pologi::Misli globalno in deluj lokalno

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Misli globalno in deluj lokalno

Avtor KATJA KRALJ
Datum
30. april 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja?

Ustvarjati inovativne koncepte na področju turizma in gastronomije za izbrane ciljne skupine, z namenom graditve pozitivnega ugleda, zavedanja in prepoznavnosti. 

Kaj želimo?

Iščemo ponudnike storitev na področju turizma in gastronomije, s katerimi želimo razvijati tesne medsebojne odnose, misliti drugače, premisliti, ter z njimi deliti skupno vizijo.


Za več informacij nas lahko kontaktirate preko VIP povezave. 

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja KATJA KRALJ.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...