Pologi::Dodelitev študijske štipendije v okviru T-LAB

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dodelitev študijske štipendije v okviru T-LAB

Avtor t-lab
Datum
23. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

DODELITEV ŠTUDIJSKE ŠTIPENDIJE ZA IZVEDBO PROJEKTNEGA DELA V ZVEZI S PROJEKTOM T-LAB

Konzorcij AREA, znanstveno-tehnološki park Trst, ki je partner št. 3 pri projektu T-lab, objavlja postopek izbire za dodelitev študijske štipendije za izvedbo projektnega dela v zvezi s projektom T-lab. Štipendija je namenjena nezaposlenim, brezposelnim oziroma osebam brez zaposlitve, ki prebivajo na obravnavanem območju Programa za čezmejno sodelovanje Slovenija-Italija in so pridobile univerzitetno diplomo pred ne več kot 18 meseci.

Zadevno področje projektnega dela je SPLETNI MARKETING NA PODROČJU TURIZMA

TRAJANJE IN PLAČILO

Študijska štipendija predstavlja postopek usposabljanja, ki je visoko specializiran in vključuje neposredno izobraževanje, podano s strani enega ali več strokovnjakov na zadevnem področju štipendije, ter izvedbo enega operativnega projekta na obravnavanem ozemlju programa. Študijska štipendija traja največ 12 mesecev (ki jih ni mogoče obnoviti). Predviden mesečni prihodek znaša bruto 1.100,00 EUR.

PREDLOŽITEV VLOG IN ROK ZA ODDAJO

Vloge za sodelovanje na razpisu ter v razpisu zahtevana dokumentacija in priloge morajo prispeti v Vložišče Konzorcija AREA najkasneje do 12.00 na dan 13. maja 2013, sicer bodo izključene iz izbirnega postopka.

ZA VEČ INFORMACIJ

Urad za načrtovanje in vodenje mednarodnih projektov

Tel.: +39 040 375 5268 / 5105 – Faks: +39 040 375 5320

t-lab@area.trieste.it

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...