Pologi::Pravljična doživetja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Pravljična doživetja

Avtor ogorevc
Datum
23. april 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Ideja projekta je v organizaciji kulinarično-senzoričnih dogodkov, zavitih v kulturno izročilo posameznih območij (pripovedno, gledališko, glasbeno, mitološko izročilo).

Povezati želimo izkušnje in zgodbe lokalnega prebivalstva, izkoristiti naravne in kulturne danosti izbranega območja ter jih začiniti z lokalnimi kulinaričnimi posebnostmi in omogočiti izkušnjo načina življenja določene skupnosti.

Iščemo partnerje, ki nas lahko kontaktirajo preko VIP povezave. Več informacij je v polju Celotna vsebina.

Foto: osebni arhiv avtorja pologa

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja ogorevc.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...