Pologi::Podaljšan rok za prijavo na izobraževanje ITM

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Podaljšan rok za prijavo na izobraževanje ITM

Avtor t-lab
Datum
18. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

SPIRIT Slovenija, javna agencija, je podaljšala rok za prijavo na izobraževanje ITM - International Trade Management 2013. Novi rok za prijavo je tako 23.4.2013. Izobraževanje je namenjeno predvsem zaposlenim v izvoznih oddelkih malih in srednje velikih podjetij.

Izobraževanje izvajajo s svetovno priznanimi predavatelji in v sodelovanju z ITM Worldwide Foundation in Swedish Trade Councilom (STC) že od leta 2006. Odzivi preteklih udeležencev so odlični, predvsem pa jim izobraževanje pomaga pri izvoznem poslovanju in internacionalizaciji.

Program je odlična kombinacija akademskega in praktičnega izobraževanja, na katerem je sicer poudarek. Na koncu bodo udeleženci prejeli mednarodno diplomo IATTO (International Association of Trade Training).

Prepričani smo, da je tudi in sploh v turizmu veliko podjetij, ki poslujejo s tujimi trgi. Zato se zagotovo velja prijaviti na to izobraževanje in kasneje z bogatimi izkušnjami spodbuditi mednarodno trgovanje. Več informacij o izobraževanju in prijavi najdete tukaj.

Foto: "Igoghost", www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...