Pologi::Dan projektnega managementa

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Dan projektnega managementa

Avtor t-lab
Datum
16. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Sekcija Mladih projektnih managerjev - lokalni odbor Ljubljana, ki deluje pod okriljem Slovenskega združenja za projektni management, 24.4. 2013 pripravlja že 11. tradicionalno študentsko konferenco Dan projektnega managementa.

Ker tudi v turizmu veliko dela poteka po projektih in je že vsako organizirano potovanje nekakšen projekt, vsem mladim svetujemo, da se udeležijo dogodka, ki bo potekal na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Dogodka se bodo udeležili številni predstavniki uspešnih slovenskih projektov. Kdo vse pa so to, si lahko pogledate na tej povezavi. Pripenjamo tudi vabilo.

Foto: Robert Proksa, www.sxc.hu

Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...