Pologi::Obnova Šenkove domačije na Jezerskem

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Obnova Šenkove domačije na Jezerskem

Avtor Apolonija
Datum
9. april 2013
Tip
Ideja
Ponujam

Obnavljamo kulturni spomenik in ga usmerjamo v razvoj turizma na kmetiji.

Šenkova domačija na Jezerskem je živeča kmetija, v sklopu katere stoji 500 let stara Šenkova hiša, ki je kulturni spomenik državnega pomena. Kmetijo preusmerjamo v dopolnilno dejavnost turizma na kmetiji in v ta namem bomo uredili nastanitev v novi zgradbi na mestu preužitkarske hiše. V staro hišo, ki jo bomo obnovili, pa bomo umestili kuhinjo in kmečko hišo, 6 dvoposteljnih sob ter večjo sobo za srečanja (konference). V hiši bomo ohranili tudi črno kuhinjo. Obnovljen kulturni spomenik bo pomemben element razvoja podeželja in ohranjanja etnološke tradicije.

Za obnovo potrebujemo dodatni vir financiranja. Več informacij je v polju Celotna  vsebina.

Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja Apolonija.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...