Pologi::Vabilo na prvo T-lab eksperimentiranje

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Vabilo na prvo T-lab eksperimentiranje

Avtor t-lab
Datum
4. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Vabljeni na prvo dvodnevno T-lab eksperimentiranje, kjer se bomo skozi serijo "eksperimentalnih srečevanj" na slovenski in italijanski strani spoznavali z novimi tehnologijami, uporabnimi pri vašem delu. Prvi dvodnevni dogodek bo izveden v veliki predavalnici UP FTŠ Turistice, Obala 11a, 6320 Portorož v dveh zaporednih terminih: v četrtek, 11.4. od 17:10 do 20:25 in v petek, 12.4. od 13:00 do 16:15 ure.

Na dogodku bosta Jure Kumljanc, Splet4u, in Mitja Petelin, UP FTŠ Turistica, govorila o uporabi brezplačnih spletnih tehnologij za kreacijo in upravljanje s turističnim produktom. Spoznali se boste z v turizmu uporabnimi socialnimi omrežji, trikih v njih, razlikah med platformami ter o vedenju sodobnega potrošnika v tovrstnih okoljih. Predstavljeni bodo sodobni koncepti dela brez priponk, dela v oblaku ter gradnje enostavnih spletnih mest. Govornika se bosta v okviru predstavljenih tehnologij in omrežij dotaknila tudi priložnosti za podjetništvo in redno zaposlitev v turizmu ter portala T-lab, ki omogoča iskanje in uresničevanje novih priložnosti v slovenskem in italijanskem turizmu.

Med predavanji bodo udeleženci prejeli naloge, ki jih bodo po dogodku samostojno izvedli in - če bodo naloge uspešno opravlili - pridobili certifikat o uspešno opravljenem izobraževanju na področju "uporabe brezplačnih spletnih tehnologij za kreacijo in upravljanje s turističnim produktom".

Obvezne prijave na dogodek do 10.4. do 12:00 sprejemamo tukaj! Vsem udeležencem priporočamo, da s seboj prinesejo prenosnike.

Podatki o izvajalcih:

Jure Kumljanc 
CEO & Web Manager - Splet4u 
Certificirani partner podjetja Google
Odgovorni urednik spletnega trženja v LifeClass Hotels & Spa (2008 - 2012)
Menedžer za poslovni internet (NETFORK) & Naj menedžer za internet v Sloveniji (2009)
Predavatelj na projektu Google Online Marketing Challenge (2010 in 2011)
Študent leta na Turistici (2011) 
Predsednik Alumni kluba UP FTŠ Turistice
Erasmus ambasador za Republiko Slovenijo v Evropski Uniji (2012)

Mitja Petelin
Strokovni sodelavec na UP FTŠ Turistica (projekt T-lab in mednarodna pisarna)
Manager za poslovni internet (NETFORK)
Koordinator Google Online Marketing Challenge (2009-2013)
Prejemnik nagrade za inovativno idejo exyougo4.me v sklopu projekta portorose4.me


Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Organizator si v primeru višje sile pridružuje pravico do morebitnih sprememb vsebine programa in lokacije dogodka.

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...