Pologi::Turistični paket potovanja okrog sveta za premožne

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Turistični paket potovanja okrog sveta za premožne

Avtor t-lab
Datum
17. september 2013
Tip
Novica

Ideja za vse, ki imate odveč  en milijon funtov: Potovanje okrog sveta prek 962 krajev oz. znamenitosti. Britansko podjetje Hurlingham Travel, ki je organizator potovanja, obljublja življenjsko doživetje, ki bo trajalo kar dve leti

Cena vključuje lete v prvem razredu in spanje v najboljših hotelih na svetu, med drugim v hotelu George V. v Parizu in pa v newyorški Plazi. Popotniki bodo obiskali med drugimi palačo Alhambra v Granadi, kitajski zid, sotesko Grand Canyon, tempelj Angkor v Kambodži, mehiški Monte Alban, piramide v Kairu, Machu Picchu v Peruju in še mnoge druge kraje na vseh celinah sveta. 

V ceno je vključenih tudi 5.000 funtov donacije Unescu, kar je novost na področju paketnih potovanj.

V kampanji podjetje oglašuje tudi, da bodo šli turisti po poteh zvezdnikov, ki so si že ogledali posamezne kraje, kar je očitno za določen segment turistov posebej privlačno. Tu bi morda veljalo razmisliti, ali ne bi tudi v Sloveniji stopili v stik z zvezdniki, ki so si že ogledali našo deželo in bi o njej lahko povedali kaj privlačnega. 

Foto: Charcoal Design, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...