Pologi::Nov način organizacije potovanja za najbogatejše

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Nov način organizacije potovanja za najbogatejše

Avtor t-lab
Datum
16. april 2013
Tip
Novica

V britanskem podjetju Abercombie & Kent, ki se ukvarja z luksuznimi potovanji, so odkrili novo tržno nišo. Gre za butično izdelavo itinerarijev potovanj za premožne ljudi, katerim poleg tega že znanega posla namenijo še eno osebo, ki je za popotnika/e zadolžena v celotnem času potovanja in jim je na voljo 24h/dan. 

Poleg vsega tega razvajanja imajo kupci takšnih aranžmajev, ki so običajno prezaposleni, da bi si potovanje uredili sami, še brezplačen vstop v "lounge" na letališčih. 

Tudi k nam sploh z vstopom ruskega trga prihaja vse več premožnejših gostov, za katere pa se ponudba razvija prepočasi. Ne gre samo za izgradnjo ogromnih luksuznih hotelov in dragih restavracij. Predvsem ponudimo premalo petičnega, namenjenega debelim denarnicam. Tudi sicer običajne storitve lahko z malo dodane vrednosti postanejo luksuzne. 

Foto: neznani uporabnik, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...