Pologi::Koristne spletne strani za deljenje fotografij

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Koristne spletne strani za deljenje fotografij

Avtor t-lab
Datum
11. junij 2013
Tip
Novica

Spreminja se družba, spreminja se tehnologija, spreminjajo se navade, spreminja se turizem, a fotografije ostajajo, takšne ali drugačne. V digitalni dobi slike vse lažje prehajajo od osebe do osebe, tokrat pa bomo omenili tri orodja oz. spletne strani, ki zadeve še bolj olajšajo. 

www.kee.ps je spletna stran, na kateri lahko delimo slike s celotno družino. Slike in videi se zbirajo v centralni mapi, do katere ima dostop vsa družina. Seveda si slike lahko tudi prenesete na svoj računalnik. Na ta način spomini nikoli ne bodo utonili v pozabo. 

Na www.minus.com lahko delite svoje drage posnetke s skupinami, ki jih izberete sami. Gre za nekakšno mešanico Facebooka in Pinteresta in je zelo lahko orodje za uporabo. Tudi 50GB spomina je precej radodarnih. 

www.gogobot.com je spletna skupnost z 2,5mio uporabniki, na kateri ti puščajo komentarje in pišejo potopise z več kot 60.000 destinacij po vsem svetu. Obstaja tudi možnost potopisa s svojim spletnim naslovom, do spletnega mesta pa lahko dostopate tudi preko iPhone in Android aplikacij. 

Prirejeno po članku v National Geographic Traveller (April, 2013, UK)
Foto: Arsel Üzgürdal, www.sxc.hu

Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
mitja petelin 13.6.2013 13:03:20

TEST

Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...