Pologi::Razpis za uvajanje in implementacijo EU marjetice

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

Razpis za uvajanje in implementacijo EU marjetice

Avtor t-lab
Datum
2. april 2013
Tip
Energija
Ponujam

Na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo je zopet objavljen razpis za spodbujanje uvajanja in implementacije EU marjetice v turističnih nastanitvenih objektih. Razpis je vreden 49.000€, z njim pa želijo spodbuditi turistična podjetja k ekeološko usmerjenim procesom in uvajanju ekološkega managementa v svojih objektih, predvsem s pomočjo ekoloških standardov. Namenjen je podjetjem, ki so že pridobila EU marjetico. 

Podjetja bodo, v kolikor bodo izbrana, lahko iz sklada črpala 80% stroškov za svetovalne storitve, promocijo turistične ponudbe obrata, ki si je prislužil marjetico in promocijo naziva samega. Prijavitelj lahko iz sklada dobi največ 7000€, odpiranja vlog pa bodo 21. 3. 2013, 3. 6. 2013 in 16. 9. 2013.

Prvi objekt, ki si je v Sloveniji prislužil naziv EU Marjetica so Terme Snovik
Razpis in informacije najdete na spletni strani MGRT.

Oznake
Dodatna informacija
Za ogled celotne vsebine kontaktirajte avtorja t-lab.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...