Pologi::T-lab srečanje: Priložnosti čezmejnega povezovanja

PRIKAZ VSEBINE POLOGA
Če ste registrirani uporabnik T-LAB lahko dodajate komentarje ali zaprosite za povezavo z avtorjem, ki vam lahko dovoli tudi ogled celotne vsebine pologa. Opozorilo: Vsebine spletnega portala www.tourism-lab.eu so zaščitene z avtorskimi pravicami T-LAB, “SPIRIT Slovenija, sektor turizem” (Spirit Slovenia) in komitentov T-LAB. Vse pravice pridržane. Informacij s spletne strani (besedila, slike, zvoki...) ni dovoljeno reproducirati, prenašati, razširjati ali shranjevati brez predhodnega pisnega dovoljenja T-LAB ali Spirit Slovenia. Nekateri deli spletne strani so opremljeni s slikami, ki so prav tako zaščitene z avtorskimi pravicami njihovih lastnikov.

T-lab srečanje: Priložnosti čezmejnega povezovanja

Avtor t-lab
Datum
21. marec 2013
Tip
Energija
Ponujam

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z Italijanskim inštitutom za kulturo v Sloveniji vabi na delovno srečanje z naslovom T-lab : Priložnosti čezmejnega povezovanja v turističnem sektorju.

Na dogodku, ki bo v Ljubljani dne 10. 4. 2013, bodo sodelovali partnerji projekta iz Italije: Konzorcij AREA za znanstvene in tehnološke raziskave Trst, Slovensko deželno gospodarsko združenje, Fundacija Univerze v Benetkah Ca'Foscari in S.I.PRO. Pokrajinska razvojna agencija.

Udeleženci se bodo lahko seznanili z aktivnostmi, ki jih italijanski partnerji v lokalnem okolju izvajajo na področju spodbujanja razvoja turizma in podjetništva. Posebej bodo predstavili aktualne razpise, pozive in akcije, ki so v okviru projekta T-lab odprti tudi za slovenske turistične delavce ter podjetnike. Dogodek bomo zaključili s predstavitvijo Aurora Viaggi, uspešnega podjetja s sedežem v Italiji, ki je na slovenskem trgu navzoče že od leta 1963. 

PROGRAM
13.00 - 13.10      Pozdravni nagovor,  Angelo Izzo - Italijanski institut za kulturo v Sloveniji
13.10 - 13.20      Kratka predstavitev projekta T-lab ter aktivnosti slovenskih partnerjev projekta, Petra Goneli - SPIRIT Slovenija, javna agencija
13.20 - 13.35      Energetska učinkovitost, domotika in spletni marketing: trije načini za inoviranje v turističnih podjetjih, Fabio Tomasi - Konzorcij AREA za znanstvene in tehnološke raziskave Trst
13.35 - 13.50      Valorizacija čezmejnih destinacij in možnosti povezovanja italijanskih in slovenskih ponudnikov v mreže, Petra Kukalja - Slovensko Deželno Gospodarsko Združenje /Unione Regionale Economica Slovena
13.50  - 14.05     Turistično poslovni ekosistemi: Teorija in praktična aplikacija, Jan Van der Borg -  Fundacija Univerze v Benetkah Ca'Foscari
14.05 - 14.20      T-lab v Ferrari: predstavitev lokalnih aktivnosti in sinergij s slovenskim območjem, Gianluca Vitarelli - S.I.PRO. Pokrajinska razvojna agencija.
14.20 - 14.40      Primer dobre prakse:  Turistična agencija Aurora Viaggi, Divna Čuk
14.40  - 15.30     Diskusija in mreženje ob kavi

Prosimo vas da pridete 10 minut pred pričetkom dogodka.
Delovno srečanje bo potekalo v slovenščini in italijanščini, na voljo bo ustrezno tolmačenje.
LOKACIJA: Italijanski inštitut za kulturo v Sloveniji, Breg 12, Ljubljana

Udeležba na dogodku je brezplačna, ZARADI ZAPONITVE PROSTIH MEST SO PRIJAVE NA DOGODEK ZAKLJUČENE IN JIH NE SPREJEMAMO VEČ.


Projekt T-lab je sofinanciran v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013 iz sredstev Evropskega sklada za regionalni razvoj in nacionalnih sredstev.

Oznake
Dodatna informacija
Dodatne informacije ne obstajajo.
Komentarji povzetka
Komentarje lahko vpisujejo prijavljeni uporabniki.
Stran vsebuje napake? Sporočite! Pravno obvestilo © 2012 T-LAB. Vse pravice pridržane.
X

Uporaba piškotov

Portal T-lab uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Pred nadaljevanjem brskanja po naših straneh prosimo potrdite, da se strinjate z izmenjavo piškotkov med portalom T-lab in vašim računalnikom.
se strinjam
Več informacij...